Десерт „Блукаючи у кольорових мріях“

Veröffentlicht von

Давайте із вами приготуємо незвичний і оригінальний вау-десерт, який буде до вподоби всім хто вас оточує. Цей десерт чудово підійде для будь-якого свята. Його можна готувати й для дня народження, дитячого свята, солодкого столу, чи просто для святкової вечері. А ще до процесу приготування можна залучити маленьких діток, вони будуть у захваті від того, що самостійно готують і допомагають. Десерт складається із мармеладу, молочного десерту, бісквіту. Сам процес роботи не займає багато часу і не вимагає особливих вмінь.

десерт легкий

Так от, для десерту вам знадобляться такі інгредієнти:

Мармелад – 100 грамів

Молочний десерт зі смаком персика – 150 грамів

Бісквіт – 80 грамів.

десерт інгредієнти

Корисні властивості складників. Мармелад вважають дієтичним десертом. Його легко можна приготувати вдома, або придбати в магазині. Мармелад буває фруктовим, ягідним, жувальним. В його складі обов’язково міститься: агар-агар, желатин, пектин. Кожний із цих компонентів приносять користь організму людини. Якщо в складі продукту є агар-агар, то це позитивно позначиться на роботі печінки, допоможе позбутися шлаків і токсинів з організму, покращить перистальтику шлунку, а ще корисно тим, хто має проблеми із щитоподібною залозою. Вживання мармеладу покращить роботу мозку, зніме розумове навантаження. Бісквіт – це найпопулярніша випічка у світі, з якої потім готують величезну кількість десертів. Свою популярність бісквіт заслужив через простоту приготування, поживністю і користю. Користь бісквіту полягає в тому, що він досить ситний продукт. В ньому міститься багато корисних речовин, які необхідні організму людини, а це: калій, натрій, кальцій, фосфор. Через високий вміст калорій його рекомендують їсти після розумових і фізичних навантажень. Вітаміни які містяться в продукті корисні для покращення стану волосся, нервової системи, кісток, нігтів, а його вживання допоможе покращити настрій, вивести із депресії.

Етапи приготування десерту:

1. Беремо ваш улюблений мармелад і нарізаємо його на порційні кусочки. При виборі продукту обов’язково зверніть увагу на його склад і термін придатності.

десерт оригінальний

2. А тепер потрібно нарізати бісквіт. Візьміть шматок бісквіту і за допомогою гострого ножа наріжте його невеликими кубиками. Якщо бісквіт ви виготовляли самі, то про його термін придатності та склад продукту ви можете бути впевнені, але якщо придбали в магазині, тоді краще пересвідчитись в його якості.

десерт вишуканий

3. Формуємо десерт. Візьміть склянку або креманку для десерту і на її дно викладіть молочний десерт зі смаком персика, потім нарізаний мармелад і бісквіт,

десерт апетитний

заливаємо знову молочним десертом, і прикрашаємо мармеладом і бісквітом.

десерт ніжний

І все смачний, оригінальний, корисний, поживний супер-десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert