Десерт „В полоні дитячих мрій“

Veröffentlicht von

Думаю всім часто приходить така думка в голову, „як добре, що мама готує“, а біда в тім, що ми це починаємо цінувати після того, як покидаємо батьківську хату й будуємо свої плани та мрії на майбутнє. Тому потрібно цінувати, що роблять для нас батьки, коли ми біля них ніби їхні крила. В наш час, коли ми були дітьми, то десерти для нас був, хліб з повидлом, різного роду пиріжки з сиром, та сезонними фруктами. Це була насолода від якої ніколи не відмовлялись. Ще у великі свята пекли пляцки, тортам тоді такої уваги не приділяли. Для нас це було щось дуже апетитне та солодке, якого хотілось схочу, але батьки завжди казали потрібно щоб всі в хаті спробували, та на святковий стіл коли прийде вся родина. Всі мають спробувати та оцінити мамині кулінарне мистецтво. Саме про такий солодкий смак десерту „Дитячі мрії“, завжди ми мріяли. Там входить апельсин, якого ми могли спробувати на Миколая чи великі свята. А сир домашній з додаванням родзинок або цукатів зробить не забутний смак.

десерт апетитний

 Тому, готуйте оригінальні десерти для своїх дітей, би мрії скоріше збувались, та не відкладати на пізніше, бо час пройде, а ми так не встигнемо наїстись того смачного маминого десерту „Дитячі мрії“.
Який готується швидко із простих інгредієнтів:
Сир домашній ((м’який сир) – 100 грамів
Кокосова стружка – 50 грамів
Апельсин – 1/2 штуки
Повітряний кольоровий зефір – 5-6 штук

десерт інгредієнти

Короткі відомості про продукти які входять до десерту та технологія приготування
Для приготування десерту нам необхідно придбати свіжий домашній сир. Якщо не знайшли домашнього, то можна замінити його на магазинний зернистий сир, який також підійде до даного рецепта. Сир це смак дитинства, який багатий на кальцій та залізо. А в теперішньому часі, не всі діти люблять сир, тож ми й розкриємо секрет, як можна його приготувати. Сир не від’ємний молочний продукт, який потрібно їсти щодня, не багато 20 грамів буде добова норма. Його дуже широко використовують у кулінарії для різного роду помазанок, закусок, салатів, як начинка для млинців, та начинка перцю, вареників, запіканок, готують із сиру основну страву, яка дуже поширена це сирники, сирні пончики. Також використовують у кондитери для начинки ватрушки, для багатьох видів сирників, крему для тортів та оформлення. Свіжий сир добре перетираємо виделкою, для більш солодкого смаку додаємо цукрової пудри та ваніліну.

десерт ситний

 Якщо ж ваші діти таки не люблять сир, то можна додати родзинок або цукати, для більшого різноманіття. Так і в цьому був захований наш секрет. Все добре з’єднуємо та формуємо одну кульку. Потрібно придбати свіжу кокосову стружку, чим менший термін зберігання, тим смачніше. Отже, відкриваємо кокосову стружку, всипаємо у глибоку миску 50 грамів.

десерт солодкий

 Беремо нашу сирну кульку акуратно обкатуємо у кокосовій стружці. Смак від неї зміниться, так що мало хто догадається, що насправді там ховається.

десерт корисний

Апельсин найпопулярніший фрукт, який знають і пробували всі діти. Хоча він не росте в нас, але можна придбати його в будь-яку пору року. Вживати можна самостійно, але потрібно вживати з обережністю, бо є алергеном. Багатий на вітамін С, який зміцнює імунітету систему, та ряд інших мікроелементів елементів. Вибираємо гарний спілий апельсин, без зайвих пошкоджень, та варто звернути увагу, спитати у продавця чи містить кісточки, нам підходить без кісточки. Миємо та нарізаємо на кружальця.

десерт соковитий

Для подачі використовуємо стакан на ніжці на низ ставимо одне кружальце, на нього кульку сирну, тепер прикрашаємо повітряним кольоровим зефіром,

десерт легкий

 та зверху ще одним кружальцем апельсина і вуаля смачний та соковитий десерт „Дитячі мрії“ готовий для споживання! Споживайте з користю!

десерт легкий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert