Десерт „Між нами, подружками“

Veröffentlicht von

Зібратись із давньою подругою десь за чашекою кави – це ідеальний варіант провести разом час та згадати минуле. Такі моменти дуже зближують, рівень ностальгії зростає, а тому, хочеться робити такі зустрічі все частіше та частіше. Хтось згадує за свою перше кохання, хтось про свої пригоди та подорожі, а дехто ділиться своїми досягненнями. Кожній є про що розповісти та згадати хороші часи. Неодмінним атрибутом до ароматної кави під час таких душевних розмов повинен бути апетитний та ненав’язливий десерт! Основна його ціль – доповнити смак та запах кави, зробити трапезу приємнішою та в задоволення, щоб кожна ложечка цієї смакоти повністю передавала загальний смак десерту. Не дивно, що саме такий спосіб зустрічей  є найпопулярнішим, адже під час нього не тільки атмосферно, а ще й і смачно! Десерт під назвою «Між нами, подругами» – це ідеальний варіант для того, щоб поділитись одна з одною якимись жіночими секретиками та гарно провести час! Десерт надзвичайно смачний, адже складається з хрустких та солоденьких вафлей, кисленького апельсинового желе та ніжного згущеного молока. Саме те, що потрібно для чудової зустрічі !

десерт рецепт

Щоб отримати такий апетитний та оригінальний десерт, Вам потрібно підготувати наступні інгредієнти:

– вафлі із шоколадною начинкою ( приблизно 70 грамів)

– згущене молоко ( 1 столова ложка)

– склянка питної води ( орієнтовно 200 грамів)

– агар-агар ( приблизно 10 грамів)

– желе апельсинове ( 50 грамів)

десерт інгредієнти

Саме  приготування займає не більше 25 хвилин

Тепер поспішайте створити таку красу та дотримуйтесь всіх наших рекомендацій!

Крок 1.

Розпочніть із підготовки агар-агару. Візьміть склянку води та відлийте її у маленький сотейник. Злегка підігрійте воду та додайте туди суміш агар-агару. Залиште його на 10 хвилин, щоб він набух, а потім поставте на плиту та закип’ятіть все, ретельно перемішавши.

оригінальний десерт

Заберіть сотейник з плити, простежте, чи розчинився повністю агар-агар та додайте до нього апельсинове желе. Далі покладіть його у холодильник, щоб воно остило. Щодо агар-агару, то це чудова альтернатива всім відомого желатину. Агар-агар – вважається натуральним загусником, який отримують через певні процеси з червоних та бурих водоростей, які ростуть у Тихому океані та Білому морі. Агар-агар  за своїми властивостями має набагато біьше користі, аніж відомий та звичний для всіх желатин. Основна харчова цінність та користь продукту полягає у вуглеводах, на які припадає близько 76% маси. Також в ньому міститься 4% білка, а жири зовсім відсутні. Окрім цього, агар-агар багатий на магній, калій, залізо, кальцій, йод, а також велику кількість клітковини.

смачний десерт

Щодо самого желе, то його споживання покращує стан кісток, рухливість суглобів та приносить полегшення при артриті. А ще желатин – чудове джерело білка. Желатин благотворно впливає на обмінні процеси. Коли желе повністю застине, поріжте його кубиками.

ефектний десерт

Крок 2.

Далі візьміть вафлю з шоколадною начинкою. Її потрібно прорізати на кубики середнього розміру. Слідкуйте за тим, щоб вафля була свіжою та хрусткою, адже смак десерту з такою буде більш приємним та з вираженішим смаком.

апетитний десерт

Крок 3. 

Настала черга згущеного молока. Підготуйте 1 столову ложку, відділивши її у маленьку посудинку. Цей продукт зможе додати ще більше солодкого та ніжного присмаку, злегка огортаючи інші інгредієнти. Цікаво, що у згущеному молоці  містяться ті ж корисні мікроелементи і вітаміни, що і в коров’ячому молоці. Завдяки наявності кальцію у складі, користь згущеного молока проявляється у зміцненні кісткової тканини та зубів.  Окрім цього, згущене молоко містить велику кількість збалансованих солей фосфору, які відповідають за відновлення крові та діяльність людського мозку.

ефектний десерт

Крок 4

Все практично готове, залишилось красиво оформити десерт. Для цього візьміть спеціальний десертний келих та помістіть на його дно шматочки вафлі. Далі зверху полийте її ніжним згущеним молоком.З самого верху посипте кубиками апельсинового желе і за бажанням прикрасьте листочком м’яти. Простий але водночас ефектний десерт готовий до подачі на стіл, тому швиденько запрошуйте свою найкращу подругу та діліться всмі жіночими секретиками з насолодою. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert