Десерт „Мінімум калорій“

Veröffentlicht von

Звести солодку випічку та мега шоколадні смаколики до мінімуму – буде найкращим рішенням для Вас та Вашого здоров’я! Хоч це і надзвичайно смачно та апетитно, проте зайві кілограми накопичуються зі швидкістю світла, а сходять дуже і дуже повільно. Тому найкращим рішенням буде заміна всього надкалорійного та мега солодкого на більш натуральний варіант, який доставить не менше задоволення! Одним з таких виходів може стати десерт під назвою „Мінімум калорій“. Саме його рецептура була винайдена Мірлен Діо, найстрункішою та найкрасивішою жінкою в Вуменленді. Ми не можемо не поділитись рецептом такого апетитного, а головне корисного десерту і з вами! Тільки дізнавшись про склад, одразу стає зрозуміло, що Вас очікує подорож в країну гастрономічного задоволення: тут і яскравий гарбуз, і корисні волоські горіхи, і ніжне молочко, а також альтернатива шкідливим солодощам – витончений чорний шоколад! Саме те, що потрібно для чудового та зовсім дієтичного десерту, через які у Вас не буде докорів сумління!

десерт рецепт

Для порції на одну особу Вам знадобиться така кількість продуктів:

– гарбуз очищений ( приблизно 300 грамів)

– пів склянки молока

– волоські горіхи ( орієнтовно 50 грамів)

– чорний шоколад ( близько 100 грамів)

– 1 столова ложка цукру

Час приготування –  не більше 20-ти хвилин

десерт інгредієнти

Детальний опис дій

Крок 1.

Пропонуємо розпочати саме з гарбуза. Спочатку очистьте його від твердої шкірки та відріжте шматки вагою приблизно в 300 грамів. Далі подрібніть їх на менші шматочки, щоб час приготування не був занадто довгим. Після цього варіть гарбуз приблизно 10-15 хвилин.

корисний десерт

Далі охолодіть та помістіть у блендер і ретельно збийте його до консистенції пюре, а потім додайте цукру, ретельно перемішавши його. 

яскравий десерт

До складу цієї яскравої рослини, входять білкові речовини, органічні кислоти також клітковина, крохмаль, каротин, глюкоза, фруктоза, сахароза, солі міді, фосфор, залізо, цинкк. Окрім цього, гарбуз може похвалитись низкою вітамінів у своєму складі, а саме:вітаміни А, В1, В2, С , D, Е, РР та більш рідкісні Т і К. Наголошувати на користі гарбуза навіть й не потрібно, адже тут все очевидно! Тому зробивши його одним із інгредієнтів у десерті, Ви наповните себе неймовірною користю!

Крок 2.

Наступними будуть чорний шоколад та молоко. 

смачний десерт

Чорний шоколад – це ідеальний варіант щоб зменшити кількість споживання „звичайних“ шоколадок. Чорний шоколад буде справді корисним, тільки якщо він буде натуральним! В такому повинно міститись понад 72% какао. Це надає таким ласощам незвичайний смак з характерною гіркуватістю. Саме вона допомагає визначити корисні властивості шоколаду. Какао, що входить до складу – джерело рослинного білка (11,5% на 100 г), клітковини та різних мікроелементів. У продукті присутні: магній, йод, цинк, калій, фосфор, кальцій, залізо та натрій. Окрім цього, в шоколаді присутні вітаміни групи В та Е.

апетитний десерт

Підготуйте пів склянки нежирного молока та підігрійте його. Обов’язково перевірте, чи дане молоко першої свіжості, адже якщо продукт трохи постояв на полицях, або ж зовсім зіпсований – ніжного та приємного присмаку в десерті Ви точно не відчуєте! 

ефектний десерт

Далі добавте туди темний шоколад та розтопіть його, активно помішуючи декілька секунд. У Вас повинна утворитись однорідна консистенція.

апетитний десерт

Крок 3.

Тепер підготуйте горішки, очистивши їх від шкаралупи. Ці горішки – джерело біотину, Омега-3, вітамінів групи В. Все це в комплексі допомагає знизити рівень стресу та тривожності, а також покращує показники уваги та концентрації. Висока концентрація заліза в цих горіхах допомагає боротися з анемією та недокрів’ям. Цинк та йод, що входять до складу волоських горіхів, корисні для шкіри, волосся, нігтів та щитовидної залози. 

поживний десерт

Крок 4.

Чудово, залишилось тільки взяти посуд для подачі десерту та заповнити його дно спочатку шоколадною масою, а потім покрити все шаром пюре з гарбуза. Зверху посипте десерт горішками та насолоджуйтесь незрівнянним смаком! Оригінальний, яскарвий та ефектний десерт готовий! Бон Апетіт!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert