Десерт „Снігова лавина“

Veröffentlicht von

Достатньо декількох речей, щоб відчувати себе щасливим: теплі обійми, турбота рідних, затишок та щось смачненьке в домі. З цим всім дуже легко осягнути домашню ідилію. В свою чергу ми пропонуємо розглянути вам один ніжний та дуже апетитний десерт, який допоможе довершити весь рецепт щастя. „Снігова лавина“ – це не просто десерт, це неабияке задоволення та простота в приготуванні. Він складається з  білого морозива, яскравого джему з полуниці та деяких міні-прикрас, які тільки додають цьому оригінальному красеню ще більше естетичної краси.

десерт рецепт

Щоб приготувати такий  яскравий десертик вам потрібні такі продукти:

– морозиво біле без начинки/ близько 100 грамів ( злегка підтануте)

– джем полуничний ( або будь-який інший за вашим смаком)

– листочок м’яти для декору

– шматок вафлі по-французьки

– біли шоколад ( 50 грамів)

ніжний десерт
  • Часу на приготування у вас піде приблизно 7 хвилин
  • Дана кількість продуктів розрахована на 1 порцію

А тепер, приступаємо до більш детальних кроків  та деяких рекомендацій від нас!

Крок 1.

Підготуйте морозиво. Його потрібно помістити у посудину та трішки почекати, щоб воно розтало при кімнатній температурі. Пломбір – це смак дитинства, і жодних інших добавок у вигляді начинок та солодощів більше не потрібно! Якщо це справді якісне та натуральне морозиво, ви точно відчуєте приємний вершково-молочний смак, а також ніжну структуру. Проте, навіщо надіятись на магазинний варіант, якщо справжній пломбір можна зробити і вдома! Вам будуть потрібні всього лиш вершки жирністю 33% ( близько 300 мл.), згущене молоко (близько 100 грамів), та чайна ложка ванільного цукру. Спочатку збийте вершки, починаючи з малої потужності та рухаючись до максимальної. Коли вона стануть пухкі та стійкі – зупиніться та додайте трішки ванільного цукру і ще раз легенько збийте все. Потім, додайте до вершків згущонку ( але не всю одразу, а поступово) та також злегка збийте її з вершками, але так, щоб вершкова маса не втратила свою пишність. Тепер перелийте всю вершкову масу у посудину та помістіть у морозилку, при температурі -18 градусів на 3-5 годин. Ідеальний пломбір готовий!

яскравий десерт

Крок 2. 

Підготуйте потрібну кількість ягідного джему. В нашому випадку – полуничного.

оригінальний десерт

Крок 3.

Тепер приступимо до декораційних дрібниць. Візьміть 50 грамів білого шоколаду та розтопіть його. Потім хаотичними рухами злийте його на тарілку, утворюючи ніби павутиння. Після цього помістіть все в холодильник,щоб шоколад застив. Далі просто акуратно відділіть його від тарілки та насолоджуйтесь оригінальним видом.

апетитний десерт

Крок 4.

Налийте в бокал наш ідеальний домашній пломбір, додайте туди яскравого джему та прикрасьте зверху сіточкою з білого шоколаду, листя м’яти та шматком французької вафлі. Наш оригінальний, ніжний та простий десерт готовий!

десерт інгредієнти

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert