Десерт „Шоколадний сон“

Veröffentlicht von

Ніжність, яка приносить насолоду, легкість, що захоплює. Хто ж не любить шоколад? Його лагідний і водночас злегка терпкий присмак. А якщо додати фантазію та зробити щось неймовірне? Будні – саме той час, коли треба себе трохи побалувати. Від такого десерту рідні теж будуть в захваті. Якщо хочеться чогось незвичного, варто спробувати наш новий рецепт. Він дуже простий та не займе багато вашого часу. Втім, надзвичайно поживний. Смак, відомий ще з дитинства, але у новому звучанні. Для Вас ми продумали варіант подачі готової страви. До того ж якщо в домівку завітали гості чи забігла подружка, то це унікальна нагода показати яка ви господиня. Жменя лісових горішків, бісквіт та шоколад – ось те основне, що вам потрібно, аби наш „Шоколадний сон“ втілити в життя та отримати насолоду. Якщо Ви загорілися бажанням – беріть ручку та записуйте рецепт!

легкий десерт

Для приготування десерту „Шоколадний сон“ вам потрібно:
– шоколадний бісквіт;
– шоколад;
– лісовий горіх (фундук);
– цукрова пудра.

легкий десерт

Кількість порцій: одна порція
Час приготування: 15 хвилин
Приготування
Крок 1.
Заздалегідь подумайте про шоколад, який до смаку найбільше. Ніжний молочний чи терпкий чорний. Обирати Вам. Орієнтуйтеся на свої смакові вподобання. В складі чорного шоколаду вищий вміст какао-бобів. Саме він робить присмак цього продукту злегка гіркуватим. Додавання молока змінює смак продукту на ніжніший. Втім, обирати Вам. Для нашої страви необхідно розтопити з третину шоколадної плитки. Ви можете зробити це опустивши ємність із твердим шоколадом до посуду з гарячою водою, або ж скористатися перевіреними Вами способами.

солодкий десерт

Крок 2.
Оберіть для страви фундук, або ж, як ще на нього кажуть, лісовий горіх. Цей продукт надзвичайно корисний та поживний. Він містить вітаміни А, С, Е та фолієву кислоту. Стабілізує роботу серця та кровоносної системи. До того ж надзвичайно смачний! Для десерту обирайте злегка просмажений. Так смак горіха проявиться глибше. Ви можете зробити це й самостійно вдома, або ж придбати вже готовий продукт. Необхідно зі жменю фундука.

десерт з горішками

Крок 3.
Настав час для основи десерту – шоколадного бісквіту. Чи маєте ви фаворита цього продукту на прилавках магазинів? Тоді обирайте його. Звертайте увагу на свіжість та термін придатності аби страва вийшла справді фантастичною на смак. Готові спекти бісквіт власноруч? Що ж, тоді вперед! Потрібно лише 100-150 грам готового продукту.

десерт з шоколадом

Крок 4. 
Приготуйте столову ложку цукрової пудри. Вона буде потрібна для останнього акорду нашої страви.

десерт з бісквітом

Крок 5.
Тепер беремо шматочок бісквіту. Ділимо його на кубики. Та виливаємо на нього розтоплений шоколад.

десерт інгредієнти

Крок 6.
Ми на фінішній прямій! Додаємо горішки. Нехай будуть цілими, так шоколадно-горіховий смак розкриється ще сильніше. Посипте десерт цукровою пудрою. І ще одна родзинка – листочок свіжої м’яти для повного смакового завершення. Ну от і все, „Шоколадний сон“ став реальністю. 

вишуканий десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert