„Пана-кота по-домашньому“

Veröffentlicht von

Давно шукаєте щось ніжне та невагоме для перекусу до кави, адже звичне для всіх печиво вже давним давно набридло? Тоді  вам точно до нас! Під ці критерії ідеально підходить наш сьогоднішній десерт, який має назву «Панакота по-домашньому». В цьому апетитному та яскравому десерті поєднуються ніжні вершки, ароматний ванільний цукор, малиновий джем та кремоподібний кисломолочний сир. Саме вони утворюють цей незабутній присмак чогось ніжного та танучого в роті. Такий десерт точно сподобається і дорослим, і навіть дітям. Завдяки помірній кількості солодкого та додаткового джерела білка у вигляді сиру, робить цей десертик досить поживним та корисним.Тому, принаймі, спробувати приготувати його повинна кожна! 

десерт рецепт

А для цього вам потрібна така кількість інгредієнтів: 
– сир кремоподібний упаковка ( близько 200 грамів) 
– джем малиновий ( 3 столові ложки) 
– ванільний цукор ( 2 пачки/ по 10 грамів) 
– вершки жирністю 33% ( приблизно 200 мілілітрів)

десерт приготування

Час приготування – до 10 хвилин 
Кількість порцій – 1-2

А тепер, детальний рецепт та деякі рекомендації від нас, поїхали!

Крок 1.
Спочатку візьміть вершки та помістіть їх у глибоку посудину. Міксером взбийте їх, спочатку починаючи з малої потужності, а потім плавно переходячи до максимальної. Це надасть вершкам більшої густини, тобто правильної, ніжної консистенції. Чудово, вершки взбиті, переходимо до наступних дій! 

смачний десерт

Крок 2.
Ну що ж, спочатку потрібно взяти глибоку посудину та поставити у неї пастоподібний сир, добавити до нього частину взбитих вершків та ванільний цукор.

десерт інгредієнти

За допомогою блендера ретельно все перемішати, щоб утворилась однорідна маса. Далі потірбно добавити туди одну столову ложку малинового джему та ще раз все ретельно взбити. У вас повинна вийти ніжна та дуже приємна по консистенції і за кольором маса.оригінальний десерт

Крок 3.
Після цих кроків – все надзвичайно просто! 

ніжний десерт

Потрібно взяти десертний посуд ( бажано у вигляді склянки, або ж той, який матиме досить глибоке дно, щоб мати змогу викладати все шарами) та додати на дно вершки, які залишились. Поверх них накласти товстий шар із сирно-малинової маси. Зверху викласти вже більш тонкий шар малинового джему.

ефектний десерт

За бажанням можна додатково прикрасити цей десерт квіточкою, або яскравими декоративними кружельцями із шоколаду, щоб наш десерт мав більш святковий та яскравий вигляд. От і все, всього декілька простих кроків і ваш оригінальний та ефектний десерт готовий радувати вас.Сміло можете приготувати декілька таких десертиків до приходу гостей та потішити їх таким смаколиком. Нехай смакує вам та вашим близьким!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert