Десерт „Ніжність шоколадної хмаринки“

Veröffentlicht von

Легкий, немов хмаринка, чуттєвий десерт, який дарує всі грані насолоди справжнім смаком. Незалежно від того, чи хочете Ви скуштувати шоколад, чи може мрієте про вершкову ніжність, – цей романтичний десерт вразить всіх, хто його спробує. Ми підготували найкраще поєднання продуктів, швидкість приготування та яскравий смак десерту, аби Ви могли повністю зануритися у процес створення кулінарного шедевра. Як інколи хочеться скуштувати чогось оригінального до кави або ж чаю. Звичні тортики інколи набридають. Настає час, коли не вистачає чогось особливого та домашнього. Саме це подарує Вам наш неповторний десерт „Ніжність шоколадної хмаринки“. Деякі солодощі треба готувати годинами. Наша страва унікальна тим, що вона швидка у приготуванні та по-особливому смачна. Ви самі в цьому скоро переконаєтеся. Лише доторкніться до шоколадно-молочної ніжності й одразу все стане зрозумілим. Якщо Ви не проти, тоді почнімо!

десерт готовий

Для десерту нам потрібні такі інгредієнти:
– масло вершкове 100 грамів;
– згущене молоко 50 мілілітрів;
– сир кисломолочний 100 грамів;
– печиво шоколадне 50 грамів;
– чорний шоколад 20 грамів.

десерт інгредієнти

Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хвилин
Приготування
Крок 1.
Почнемо з основи нашого поживного десерту – шоколадного печива. Візьміть своє улюблене. Цей смак знайомий ще з дитинства. Ми певні, що у вас є свої фаворити такого продукту на прилавках магазинів. Асортимент іноді вражає. Найкраще обирати найсвіжіший продукт. Звертайте увагу на склад. Вміст печива має бути якомога натуральнішим. Якщо Ви обрали, тоді переходимо далі.

десерт печиво

Крок 2. 
Подрібніть обране Вами печиво. Зробіть це спеціальною кухонною ступою, або ж оберіть інші способи. Підійде навіть столова ложка. Свіже печиво кришиться легко. Ну ось, ви готові переходити до наступного етапу.

десерт печиво

Крок 3.
Як часто кисломолочний сир з’являється на вашому столі? Адже він надзвичайно корисний і не лише для дітей, а й дорослих. Сир допомагає скинути вагу, є джерелом білків та вітамінів. Для десерту Ви можете обрати домашній продукт. Де б Ви його не купували, повсякчас звертайте увагу на свіжість.

десерт сир

Крок 4. 
Далі необхідно дістати небагато згущеного молока. Його ніжний смак настільки приємний, що ми не могли оминути цей компонент. 

десерт молоко

Крок 5. 
А тепер оберіть для себе вершкове масло. Якої жирності буде продукт залежить від ваших смакових вподобань. Головне, аби воно було достатньо м’яким. Тому перед приготуванням десерту масло необхідно розморозити до кімнатної температури. Пришвидшити цей процес може будь-яке джерело тепла вашої кімнати. Краще продукт розділити на дві частини, так він розм’якне швидше.

десерт масло

Крок 6.
Далі ми будемо готувати ніжний та поживний мус із наших молочних продуктів. Для цього сир, згущене молоко та вершкове масло змішайте в одній посудині. Отримати однорідну консистенцію допоможе блендер або міксер. Тоді наш мус буде по-справжньому легким, немов хмаринка.

десерт молоко

Крок 7.
Настає справжній момент істини. Оберіть свій найкращий прозорий посуд. Згодиться і досить широкий стакан або піала. Нижній шар викладіть із подрібненого нами печива. Зверху залийте все нашим вершковим мусом. Ви чуєте якими смачними пахощами наповнилося повітря? Втім, на цьому ми не завершуємо. А приготуємо шматочок шоколаду. Краще обрати чорний. Його злегка гіркуватий присмак буде неперевершено доповнювати наш вершковий незабутній десерт.

десерт шоколад

Крок 8.
Потріть шоколад та посипте ним вершковий мус. Ну ось, десерт „Ніжність шоколадної хмаринки“ готовий дарувати насолоду всім, хто його скуштує. Смачного!

смачний десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert