Десерт „Кохана, провинився!“

Veröffentlicht von

Чоловіки, признавайтеся! Бувало у Вас таке, що Ви провинилися перед жінкою і не знаєте, як загладити провину? Перестали діяти дорогі подарунки, та й букети Ваші вона викидає… Ми маємо одну ідею, яка точно допоможе Вам в скрутні часи. Як щодо того, щоб начепити на себе завузький кухонний фартух і трішки почаклувати на кухні? Просто ми саме маємо чудовий десерт з символічною назвою „Кохана, провинився!“, який розтопить її серце! Ваша кохана точно оцінить цей жест! Не переймайтеся, якщо Ваші кулінарні навички не надто розвинуті – такий десерт приготуєте навіть Ви! Записуєте інгредієнти?

десерт рецепт

Підготуйте наступні 5 продуктів для того, щоб оригінально вибачитися перед коханою :

– один великий банан
– половинка консервованого персика
– йогурт питний натуральний
– желатин зі смаком персика, абрикоса або ж апельсина
– пів склянки теплої питної води

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна неперевершена порція
Час приготування : 10 хвилин на все про все 

Слідуйте нашому рецепту, щоб зробити усе максимально правильно!

Крок 1.

Одразу почнемо з желейних махінацій. Звечора залийте 50 гр. фруктового желатину теплою водою. Желатин, по суті, нешкідливий продукт харчування. Він навіть має певний позитивний вплив на здоров’я: має профілактичну дію на захворювання суглобів і кісток. Желатин містить високу концентрацію амінокислот, які беруть участь у побудові сполучної тканини в організмі людини.

десерт легкий

Крок 2.

У нас утвориться така маса, проте не спішіть одразу ховати желе в холодильник.

десерт смачний

Крок 3.

Додайте до нього склянку питного натурального йогурту, але і це ще не все. Секрет в тому, що до цієї маси ми додамо і фрукти, і аж тоді усе відправимо настоюватися в холодильник на ніч.     

десерт швидкий

Крок 4.

Тепер, коли з желатином розібралися, виймаємо з банки консервований персик і розрізаємо навпіл – нам потрібна лише половинка фрукту.

десерт святковий

Крок 5.

Ріжемо плід дрібними кубиками. Персик (Prunus persica) належить до сімейства трояндових і родом з Китаю. Його оксамитова шкіра, яка на сонці набуває типовий червоний колір, є його фірмовою ознакою. У Рейнській області її також називають пухнастою сливою або, на діалекті, «плюшева слива». Однак через зовнішній вигляд його іноді плутають з меншим родичем, абрикосом. Багато хто вважає персики і нектарини двома різними фруктами, такими як груші та яблука. Деякі навіть вважають нектарин гібридом персиків і слив. Однак, якщо Ви спробуєте їх, Ви помітите, що це зовсім не так, оскільки смак обох майже однаковий. Насправді, нектарин – це гладкий безволосий сорт персика, утворений мутацією бутонів. Так буває, що на персиковому дереві в саду раптом виростають нектарини.       

десерт оригінальний

Крок 6.

Бананчик також акуратно і симетрично нарізаємо. Ви віддаєте перевагу їсти банани, коли вони майже зелені? Багато хто обожнює зелені банани! Ви можете визначити, коли банан повністю дозрів, за коричневими плямами на його шкірці. Кажуть, що чим більше на банані коричневих плям, тим він стигліший і, отже, здоровіший. Зазвичай ми уникаємо фруктів, які мають коричневі плями. Однак з бананом цього робити не варто. Кажуть, що японське дослідження показало, що повністю стиглий банан виробляє речовину, яка називається фактором некрозу пухлин. Це, в свою чергу, має здатність боротися з раковими клітинами. Повністю стиглий банан також солодший, ніж банан, який ще зелений, оскільки крохмаль у стиглому банані був перетворений на прості молекули цукру. Банан також є відмінним перекусом для собак!

десерт апетитний

Крок 7.

Ось у нас і готові усі інгредієнти – а пройшло навіть не 10 хвилин!

десерт цікавий

Крок 8.

Залишилося просто-напросто змішати усе разом і помістити в холодильник. Це ідеальний рецепт десерту, адже він готується дуже швидко і просто, а також може зекономити Ваш час – підготуйте такий десерт за день до святкування події, а тоді просто вийміть смаколик з холодильника і подайте гостям. Так в самий день свята Ви зможете більше часу приділити закускам і основній страві, і не будете носитися по кухні з криками „Я не встигаю!“. Ми ж обіцяли, що наші десерти спростять Вам життя.

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert