Десерт „Тропічний бриз“

Veröffentlicht von

Здається, людини, яка хоча б раз не уявляла себе на березі шумного моря із вишуканим коктейлем у руці – не існує. Всі ми часто хочемо потрапити до якогось райського містечка, де повністю розслабимось та отримаємо задоволення від життя на всі сто! Але хіба хтось забороняє Вам мріяти? Та й, зрештою, ці мрії можуть матеріалізуватись та стати реальністю. Тому пропонуємо Вам політати десь над хмарами та включити свою фантазію на повну! Головне правило тут: не боятись нестандартних варіантів та експериментів. А зробити це можна за допомогою апетитного, смачного та дуже оригінального десерту під назвою „Тропічний бриз“. Цей десерт можна описати всього декількома словами і Ви вже відчуєте, як у Вас потекли слюні! Тільки вслухайтесь: жовто-гаряче ніжне желе, окутане шаром згущеного молока та подрібнених горішків. Ну хіба не фантастично? Впевнені, що він стане одним із Ваших найулюбленіших десертів та доставить масу гастрономічного задоволення! 

десерт рецепт

Для приготування цього яскравого красеня Вам будуть потрібні такі інгредієнти:

– агар-агар ( приблизно 10 грамів)

– желе жовтого кольору ( смак на Ваш розсуд: апельсина або ж персик)

– желе червоного кольору ( вишня чи полуниця, на вибір)

– горішки Фундук ( приблизно 65 грамів)

– вода питна ( орієнтовно 1 склянка/ 200 грамів)

– згущене молоко темного кольору ( приблизно 50 грамів)

Кількість порцій – 1

десерт інгредієнти

Поетапне приготування та деякі рекомендації від нас.

Етап 1.
За логікою потрібно розпочати саме із агар-агру, адже його потрібно висипати у склянку із водою кімнатної температури та залишити набухати приблизно на 10 хвилин. Після завершення часу потрібно розігріти агар-агар до його повного розтанення та розділити готову рідину на 2 частини.  Далі засипте в одну частину жовте желе, а в іншу – червоне . Тепер візьміть десертний посуд та залийте на його дно спочатку жовтий колір, поставте його у холодильник на 5-7 хвилин, а потім вийміть та долайте червоного і знову помістіть у холодильник до повного остигання. 

простий десерт
До речі, про сам агар-агар: він точно займе гідне місце в здоровому меню та меню веганів, адже допоможе  уникнути багато проблем зі здоров’ям. Хочемо зазначити, що найбільшу цінність в даному продукті відіграє фолієва кислота, пантотенова кислота, вітаміни К, Е, В6 і рибофлавін. До складу агар- агару входять також корисні мінерали, а саме: марганець, магній, залізо, кальцій, натрій і цинк.

оригінальний десерт

Не відстає від агар-агару і желатин. Він має достатню кількість амінокислот, щоб вивести зайві токсини з організму. Окрім цього, в желатині міститься достатня кількість колагену, який прекрасно впливає на нашу шкіру, нігті та волосся.

Етап 2. 
Наступними будуть горішки. Їх просто потрібно подрібнити  на маленькі шматочки. Фундук -це не тільки неймовірний за смаком горіх,а ще й дуже корисна пожива !! До прикладу в ньому багато вітаміну Е. Цей вітамін  можна сміло назвати  джерелом молодості, так як він сприяє зміцненню судин. Окрім цього, у фундуку багато:
фолієвої кислоти,вітамінів В1, С, В2.

легкий десерт
Ви тільки уявіть, у 100 г міститься багато фосфору, калію, магнію, кальцію, присутній також і натрій. Букет з мікроелементів підібраний ідеально: селен, марганець, залізо, мідь, цинк, фтор, йод, кобальт.

смачний десерт

Етап 3. 
Підготуйте потрібну кількість згущеного молока. Передусім зверніть увагу на те,що ми обрали більш оригінальний вид згущонки, а саме – темно-карамельний варіант. Вона має більш насичений смак та чудово доповнює десерти. Окрім цього цей солоденький продукт містить магній, фосфор, калій, натрій, кальцій та вітамін А. Цікаво, що під час термічної обробки деякі властивості молока ще більше підсилюються ,тому згущене молоко позитивно впливає на зір і зміцнює кістки.  

смачний десерт

Етап 4. 
Тепер настав час формувати десерт. Дістаньте з холодильника готову застигшу кольорову масу. Тепер змастіть її зверху згущеним молоком, а потім посипте корисними горішками Фундука. На завершення радимо Вам прикрасити десерт листочком м‘яти, для більш ефектної подачі. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert