Десерт „З сюрпризом“

Veröffentlicht von

Для деяких людей найстрашнішою частиною початку нового, більш здорового способу харчування є ідея відмовитися від улюблених солодощів — назавжди! Якщо Ви любите печиво та цукерки, не впадайте у відчай. Солодощі можуть бути частиною здорового харчування протягом усього життя. Але для найменшої шкоди і – не забувайте про це – для повного задоволення, їх слід їсти помірно. Тобто в невеликих кількостях або лише пару разів на тиждень. На додаток до того, що десерт солодкий і казковий, він може стати чудовим стратегічним гравцем! Діти, наприклад, зазвичай є дуже вибагливими в плані їжі, але десерти вони обожнюють. Тому, можна готувати здорові десерти – і смачно, і поживно, і дітки задоволені! Ми сьогодні підготували для Вас саме такий рецепт, де солодке і корисно чудово поєднується. Десерт „З сюрпризом“ не залишить Вас байдужим – апетитне поєднання фруктів, морозива, шоколаду і печива потішить Ваші смакові рецептори і прикрасить будь-який святковий стіл, тому записуйте рецепт!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „З сюрпризом“ :

– виноград кишмиш (гроно)
– один банан
– морозиво „Пломбір“
– печиво „Сушка“ (100 гр.)
– розтоплений молочний шоколад
– кольорові жувальні цукерки

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Головну роль в наших десертах завжди відіграють фрукти, тому почнемо саме з них. Візьміть гроно винограду кишмиш і ретельно помийте його. Фрукт багатий цілою низкою вітамінів – С, А, Е, В, РР, а також фолатами, а також містить мінерали та різні мікроелементи (залізо, калій, магній, селен, кальцій) і флавоноїди. Завдяки цьому кишмиш є хорошим антиоксидантом, який перешкоджає процесу старіння клітин. У цьому винограді міститься дуже багато аскорбінової кислоти, завдяки чому він стимулює захист організму від інфекцій, підтримуючи імунітет, а також має протизапальні властивості. Часте вживання винограду корисне для нервової системи, як стабілізуючий, заспокійливий засіб, що нормалізує тиск. Незамінний виноград і при аритмії, інших серцевих захворюваннях, а також є корисним для суглобів. Лікарі рекомендують вживати кишмиш при недокрів’ї, зниженому рівні гемоглобіну, при депресіях і багатьох інших захворюваннях. Цей плід позитивно впливає на дихальні органи, особливо при грипах, ангіні, вірусній застуді, кашлі. Він також перешкоджає карієсу, зубному каменю, пародонтозу та іншим проблемам ротової порожнини. Крім вищесказаного, кишмиш знижує нудоту, усуває печію і є сильним жовчогінним засобом.

десерт поживний

Крок 2.

Помитий виноград розрізаємо на дві частинки і відкладаємо на окрему тарілочку.

десерт апетитний

Крок 3.

Тепер займемося другим фруктом в складі нашого десерту – бананом. Банан — це енергетична їжа, і його не можна упускати зі здорового харчування. Він універсальний і його можна використовувати як їжу на сніданок або їсти як перекус між ними. У випічці та в смузі банан став невід’ємною частиною багатьох рецептів. Банани містять багато клітковини і стійкого крохмалю. Харчові волокна підтримують роботу кишківника і служать їжею для наших кишкових бактерій. Поєднання вуглеводів і клітковини швидко забезпечує організм енергією, не надаючи йому навантаження. Саме тому банан користується особливою популярністю у спортсменів. Банани також є здоровою альтернативою солодощам. Вони містять мало жиру і мають ситний ефект за рахунок клітковини і крохмалю. Чим зеленіший банан, тим більше в ньому крохмалю. Це знижує апетит. Якщо банани дуже стиглі, вони є хорошою природною альтернативою цукру. Наприклад, мюслі або десерт будуть солодшими, якщо додати банани.

десерт корисний

Крок 4.

Нарізаємо банан невеликими кружечками.

десерт святковий

Крок 5.

Підготуйте 100 гр. печива „Сушка“ в солодкій посипці.

десерт простий

Крок 6.

Також нам потрібно декілька жувальних цукерок – ними ми будемо прикрашати десерт.

десерт смачний

Крок 7.

Тепер найголовніше – морозиво! Його ми перемішуємо з розтопленим на водяній бані молочним шоколадом і одразу можемо почати оформляти наш десерт – морозиво йде на самий низ склянки.

десерт шоколадний

Крок 8.

Тоді додаємо декілька сушок.

десерт цікавий

Крок 9.

Зверху на сушки викладаємо соковитий банан.

десерт оригінальний

Крок 10.

Залишилося тільки додати виноград і прикрасити десерт цукерками – ось і все! Усього лише за 15 хвилин можна створити чудовий десерт до чаю. Подавайте на стіл охолодженим. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert