Десерт „Прогулянка під зоряним небом“

Veröffentlicht von

Подумайте про типове здорове блюдо, і Ви одразу уявляєте салат із овочами або зелений сік. Ви не часто думаєте про солодощі, уявляючи собі втілення здоров’я, але те, що Ви намагаєтеся харчуватися здорово, не означає, що Вам потрібно відмовитися від десерту. Звичайно, Ви можете практикувати все в помірних кількостях і з’їсти шматочок цього шоколадного торта тут і там, або Ви можете почати вносити деякі зміни у свої домашні десерти, перетворюючи їх на здорову їжу без почуття провини. Хоча Ви, можливо, не захочете готувати власне сире веганське брауні з чорної квасолі та фініків, як деякі хардкорні блогери про здорову їжу, Ви можете вибрати певні інгредієнти та способи приготування їжі, які зроблять Ваші десерти більш здоровими, тому що кожен заслуговує насолоджуватися тим, що він їсть. Якщо Ви дуже любите солодощі, але намагаєтеся їсти якомога чистіше, спробуйте наступні декілька корисних прийомів, які допоможуть зберегти у десерті мало шкідливих продуктів і багато поживних і смачних інгредієнтів. Використання цільнозернового або мигдального борошна замість обробленої білої пшениці, ймовірно, незначно вплине на смак Вашої їжі, але значно вплине на здоров’я. Використання цільнозернового борошна збільшує споживання клітковини, а використання мигдального борошна додає білок у випічку, що є чудовим варіантом для тих, хто чутливий або має алергію на глютен. Спробуйте навіть використовувати обидві види борошна для більш надійної консистенції та найкращого з обох світів, коли справа доходить до поживних речовин. Немає необхідності відмовлятися від шоколадної стружки у своєму шоколадному печиві – просто виберіть темніший сорт для збільшення вмісту антиоксидантів, клітковини, заліза та цинку, серед інших поживних речовин. Шукайте темний шоколад з вмістом какао 70% або вище, щоб отримати максимальну користь для здоров’я. Зробіть морозиво з бананів! Якщо Ви любитель заморожених ласощів, відмовтеся від молочних продуктів і обробленого цукру та створіть миску морозива, використовуючи лише заморожені банани. Просто заморозьте банани на ніч і змішайте в блендері або кухонному комбайні, змішавши трохи какао-порошку, ванілі або фруктів, щоб створити свій власний смак. Потім додайте зверху так само, як і звичайне морозиво, дотримуючись корисних ласощів, таких як темний шоколад, горіхи та фрукти. Ви здивуєтеся, наскільки це на смак як справжнє морозиво!

десерт рецепт

Зовсім небагато продуктів нам потрібно для такої смакоти! А саме :

– гарбуз (250 гр.)
– в’ялені вишні (150 гр.)
– малинове варення
– сметана
– цукор

десерт інгредієнти

Просто фруктова бомба! Ми в захваті від того, який цей десерт корисний! На приготування однієї порції Вам знадобиться 10 хвилин.

Покроковий рецепт

Крок 1.

За допомогою блендера (або вилки, якщо Ви дуже сильні і терплячі!) розминаємо гарбуз до стану пюре.

десерт апетитний

Крок 2.

Тепер беремо 150 грам в’ялених вишень. Ними ми будемо прикрашати десерт в кінці.

десерт вишневий

Крок 3.

Цукор, до речі, за бажанням можна замінити на більш здоровий варіант – стевію. Додаємо його до гарбузового пюре.

десерт оригінальний

Крок 4.

Візьміть приблизно 30 гр. сметани.

десерт смачний

Крок 5.

І наше найулюбленіше – малинове варення! Неперевершена смакота! Малина містить багато поживних речовин на маленькому просторі. Вони забезпечують калій, необхідний для роботи серця і, як доведено, знижують кров’яний тиск. Омега-3 жирні кислоти в малині можуть допомогти запобігти інсульту та серцевим захворюванням. Вони також містять мінерал під назвою марганець, який необхідний для здоров’я кісток і шкіри і допомагає регулювати рівень цукру в крові. Одна чашка малини містить 8 грамів клітковини, що набагато більше, ніж у більшості фруктів. Клітковина може допомогти знизити рівень цукру в крові, холестерину та кров’яного тиску. Їжа з високим вмістом клітковини, як правило, приносить більше задоволення і довше зберігає відчуття ситості після їжі, тому вони можуть допомогти регулювати вагу. Малина містить набагато менше цукру, ніж більшість фруктів — всього 5 грамів у цілій чашці, що робить її менш імовірною для підвищення рівня цукру в крові.

десерт простий

Крок 6.

На дно десертного стакану поміщаємо малинове варення, тоді сметану, гарбузове пюре, ще раз сметану і повторюємо усе ще один раз. Прикрашаємо десерт вишнями. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert