Десерт „Смачного, дамочко“

Veröffentlicht von

Будні нас беруть в полон. Оскільки часу на відпочинок таки не залишають. Тому потрібно все міняти й брати у свої руки, та складати план дій на день, а можливо й на тиждень. Тоді зазвичай бачимо, де тратимо свій дорогоцінний час. Це й те так складно, але наш організм все ж таки змучується, та хоче відпочити. Тому на допомогу прийде суперський десерт, так-так саме вона, заспокоїться нас й приведе в приємні миті нашого щасливого життя. Якого ми й так не цінуємо. Любіть себе, та цінуйте, насолоджуйся кожним моментом. Про що, розговорилась? Ой, феєричний десерт „Смачного, дамочко“ закликає відчути смак насолоди та поринути в краще майбуття. Це суперове поєднання чорного пористого шоколаду з вишнею власному соку, таки проситься втамувати наш внутрішній стан.

десерт бомба

Шикарний й смачний десерт складається із таких інгредієнтів:
Бісквіт з вишневим кремом – 100 грамів
Вишня у власному соку – 50 грамів
Вершки 33% – 100 грамів
Чорний пористий шоколад – 20 грамів

десерт рецепт

Технологія приготування
Основою для десерту є ніжний й легкий бісквіт, який поєднують з різними й фруктами та кремами. Тепер всі необхідні продукти можна купити в супермаркетах й економити свій час та правильно харчуватись. Оскільки, сучасні жінки більше працюють й хочуть мати гарну фігуру. Тому придбаємо в супермаркеті готовий бісквіт з вишневим кремом.Акуратно нарізаємо на квадрати.

десерт смачний

Вишню краще придбати на базарі, в бабусі. Вони натуральні й без лишніх хімічних властивостей та корисна. Відкрили вишню й ставимо на сито, що стік зайвий сік.

десерт шикарний

Зазвичай вершки беремо не менше 33% жирності, для того, щоб краще збились. Перед збивання вершки охолоджуємо до температури 2-6, посуд також охолоджуємо в якому будемо збивати. Коли висипаємо з упакування вершки, то потрібно добре збовтати, щоб не залишились корисні жири. Чим холодніше вершки, тим менше ймовірність, що вони можуть відшаруватись. Спочатку збиваємо на малих обертах й поступово збільшуємо, коли вершки почали загустіти, то поступово зменшуємо оберти.

десерт феєричний

Чорний пористий шоколад акуратно нарізаємо ножем.

десерт вау

Для десерту використовуємо десертний стакан, на низ викладаємо бісквіт, вишню, вершки й зверху прикрашаємо маленькими кусочками чорного шоколаду. десерт суперовий Десерт бомба „Смачного, дамочко“ насолоджуйтесь й мрійте. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert