Десерт „Хочу на море“

Veröffentlicht von

Якщо ви маєте бажання приготувати супер-десерт із «вау» ефектом, тоді ми для вас маємо саме такий рецепт. Він готується просто і легко приблизно за 20 хвилин, але в результаті виходить чудовий і корисний десерт, який сподобається як вам, так і вашим гостям. В його складі є: гранат, сметана, безе і печиво «Орео». На перший погляд, такий набір інгредієнтів вас здивує, але результат перевершить всі сподівання.

десерт оригінальний

Для десерту потрібні такі складники:

Гранат – 100 грамів

Сметана – 100 грамів

Безе різного кольору – 10 штучок

Печиво «Орео» – 3-4 штучки

Цукрова пудра – 50 грамів

Харчовий барвник жовтого кольору – 1 чайна ложка.

десерт складники

Корисні властивості інгредієнтів десерту. Гранат – скарбниця вітамінів, мінералів і амінокислот. Фрукт чудово зміцнює імунну систему, підвищує гемоглобін, понижує тиск, зміцнює судини, захищає від появи серцево-судинних захворювань, понижує цукор в крові, запобігає виникненню артрозу, знижує холестерин, покращує роботу кишківника, поліпшує пам’ять, втамовує спрагу, покращує роботу нервової системи, корисний для тих, хто переніс хірургічне втручання, перешкоджає виникненню раку грудей, бореться із застудними хворобами, знижує високу температуру. Має такі властивості: сечогінну, протизапальну, жовчогінну, знеболюючу. Сметана не тільки смачний, але й корисний продукт. В ній міститься кальцій, фосфор, білок та багато інших речовин. Вона добре засвоюється, впливає на роботу шлунку, підтримує силу м’язів, має вплив на жіночі гормони. Її також використовують в косметології для масок обличчя і масок для волосся. Безе – це легке тістечко, яке ще й приносить користь. Воно складається з великої кількості вуглеводів і вітамінів, які покращують роботу шлунку, впливає на процеси обміну речовин, має вплив на роботу мозку.

Етапи приготування диво-десерту:

1. Спочатку чистимо гранат. Щоб легко його почистити, зробіть на фрукті чотири надрізи, налийте в посудину води та занурте туди гранат, розсуньте надрізані четвертинки та випустіть насіння. Далі приберіть зайві частини й злийте воду. Насіння розкладіть на паперову серветку, щоб стекла вода.

2. Тепер візьміть сметану, додайте в неї цукрову пудру, барвник і за допомогою міксеру збийте в однорідну масу.

десерт смачний

3. печиво «Орео» поломіть руками на дві частини.

десерт апетитний

4. Формуємо десерт. Візьміть склянку для десерту на її дно викладіть трішки сметанної маси,

десерт кольоровий

зверху покладіть кусочки печива «Орео», далі посипте насінням гранату,

десерт вітамінний

потім знову сметанна маса, притрусіть подрібненим печивом безе одного кольору і поставте зверху кілька цілих штучок безе. Смачний, оригінальний, вітамінний, корисний десерт готовий. Смакуйте на здоров’я.

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert