Десерт „Осінні кольори“

Veröffentlicht von

Мало хто з нас може встояти перед солодкою спокусою десерту, особливо коли ми їмо в ресторані і не повинні готувати його самостійно, тому десерти є такою популярною стравою в будь-якому ресторані чи кафе. Крім того, десерти можуть бути дуже вигідною частиною меню, оскільки в середньому вони становлять лише 10% від загальної вартості меню. Оскільки це остання страва, яку куштують клієнти, враження, яке вона справляє, і відчуття, які вона залишає, є ключовими для встановлення їхнього загального задоволення. Хороший десерт сам по собі не може гарантувати цього, але він, безумовно, сприяє підвищенню лояльності клієнтів. Наступні поради допоможуть Вам створити гарні десерти, які ніколи не забудуть Ваші гості. Щоб приготувати хороший десерт, важливо мати концепцію, яка допоможе відрізнити його від інших. Нам потрібно додати смаки, які перенесуть гостей у всесвіт різних смаків, які здивують їх і викликають бажання повторити. Інновації не суперечать традиціям, а старомодні смаки можна врятувати за допомогою оновленої концепції. Часто все, що Вам потрібно, це адаптувати старий рецепт до сучасних тенденцій. Корисні десерти зараз є улюбленими. Ідея полягає в тому, щоб, серед іншого, пропонувати страви з меншим вмістом цукру, які можна замінити спеціями. Ми також не можемо забути про поєднання солодкого та солоного, яке може допомогти нам створити оригінальні та насичені смаки. Хоча ми можемо вибирати з майже нескінченної кількості інгредієнтів, нам не обов’язково використовувати дуже складні продукти, щоб досягти надзвичайних результатів. Починаючи з простих інгредієнтів, ми можемо отримати дивовижні результати, якщо правильно поєднувати їх і працювати з ними. Нам потрібно лише знайти баланс між ароматами, текстурами, смаками та кольорами, щоб здивувати та спокусити. Ось чому наш желейний десерт „Осінні кольори“ чудово підходить для Вас! Десерти – це ретельний підбір інгредієнтів, які доповнюють один одного, тому наявність інгредієнтів найвищої якості буде важливою для отримання чудових результатів. Важливо працювати з продуктами, які мають органолептичні та функціональні характеристики, які допомагають нам досягати професійних результатів. 

десерт рецепт

Інгредієнти для приготування шикарного і водночас простого десертику :

– печиво (5-6 шт.)
– склянка води
– агар-агар
– полуничне і персикове желе в рівних пропорціях

десерт інгредієнти

З перечислених продуктів у Вас вийде приготувати дві порції цієї смакоти. Приступаємо!

Приготування

Крок 1.

Оберіть печиво, яке Ви любите – не обов’язково ж строго дотримуватися рецепту, чи не так? Адже його мета – зробити Вас щасливішими за допомогою улюбленої їжі, тому сміливо обирайте печиво для десерту на Ваш розсуд.

десерт легкий

Крок 2.

Тоді його потрібно якось подрібнити. Є два способи – можна давити його руками чи ложкою, а можна запхати усе печиво в пакетик і пройтись по ньому скалкою. Це і швидше, і практичніше.

десерт яскравий

Крок 3.

Тепер налийте води у склянку – нею ми будемо заливати желе і агар-агар.

десерт смачний

Крок 4.

Підготуйте ароматне і смачне полуничне желе. Заливаємо його водою. Желатин багатий білком і має унікальний амінокислотний профіль, який надає йому багато потенційних переваг для здоров’я. Існують докази того, що желатин може зменшити біль у суглобах і кістках, покращити функцію мозку та допомогти зменшити ознаки старіння шкіри.

десерт особливий

Крок 5.

Те саме повторюємо і з персиковим желе.                    

десерт оригінальний

Крок 6.

Тоді заливаємо і агар-агар – його плюс полягає в тому, що він буде готовий набагато швидше – усього за 15-20 хвилин. Желе ж рекомендуємо підготувати попередньо. Також можете скористатися лайфхаком – просто добавте трішки агар-агару в обидва желе.

десерт корисний

Крок 7.

А тепер усе максимально просто – помістіть два готових желе в посудину для десерту, посипте печивом і додайте листочок м’яти. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert