Десерт „Там, де живе радість“

Veröffentlicht von

Важливість головних страв та салатів просто беззаперечна, адже без них стіл не буде таким ситим та поживним. Проте, не меншу роль відіграє і десерт, який залишає остаточне враження після застілля. Сучасні десерти мають найрізноманітніші та найнеординарніші поєднання, оригінальний та ефектний вигляд та незабутній смак. Вам потрібно лише обрати свого фаворита та приступити до приготування! Великою популярністю в кондитерському світі зараз посідають макарони. Але це не ті, про які Ви спочатку подумали, а ті, які складаються з яєчних білків, цукрової пудри, цукрового сиропу, меленого мигдалю і харчових барвників. Ці французькі печенюшки заполонили серця багатьох, адже вони дуже ніжні, танучі в роті та смачні. Пропонуємо Вам приготувати апетитний десерт з їхньою участю, який запам’ятається всім Вашим гостям та близьким! Описати  незрівнянний смак десерту  просто нереально, проте спробуйте уявити, лише прочитавши про інгредієнти, які входять до складу: ніжні макарони, соковитий ананас, легкий сир та солоденький джем. Неодмінно спробуйте його та переконайтесь у фантастичному присмаку!

десерт рецепт

Розглянемо детальніше, яка саме кількість продуктів буде потрібна, що отримати 2 порції цього вау-десерту:

– макарони зеленого кольору ( 2 штуки)

– консервований ананас ( 3-4 кільця)

– кисломолочний сир з малим відсотком жирності ( 100 грамів)

– джем з будь-яким смаком ( 2  чайні ложки)

десерт інгредієнти
  • Час приготування – 5-7 хвилин

Не гайте часу та приступайте до нашого детального рецепту!

Крок 1.

Розпочнемо з підготовки консервованого ананасу. Спочатку обережно відкрийте банку з фруктом, злийте солодкий сироп та дістаньте кільця. Покладіть їх на тарілку очікувати свого часу. Варто сказати, що хоч і ананас дуже солодкий та соковитий, проте він чудово може поєднуватись і в більш солоних стравах. Наприклад в поєднанні з куркою він утворює дуже незвичний, але при цьому дуже смачний присмак, тому його часто додають і в салати. Окрім цього цей апетитний фрукт містить у своєму складі високу кількість вітаміну А, вітаміни групи В, вітамін С та РР. Ананас багатий й на вміст кальцію та заліза. Перед покупкою продукту, обов’язково зверніть увагу на термін придатності, а також на склад, у ньому не повинно бути нічого лишнього, окрім ананасу, води та цукру.

соковитий десерт

Крок 2.

Далі переходимо до кисломолочного сиру. Сир повинен бути не надто жирним та мати більш пастоподібну форму. Сир злегка розімніть виделкою. Обирайте свіжий продукт з приємним ароматом без яскраво вираженої кислинки. Якісний кисломолочний сир буде чудово доповнювати цей десерт, додаватиме йому ніжності та приємного смаку. Також варто нагадати й про корисні властивості такого інгредієнта, адже в ньому багато кальцію, білку та фосфору, а саме ці елементи відіграють важливу роль у підтримці здоров’я кісток, зубів, хрящової та м’язової тканин людини.
Також цей продукт містить вітаміни В1, В2, В12, С, D, РР, необхідні для функціонування нервової системи та підтримки імунітету.

ніжний десерт

Крок 3.

Наступним кроком у нас буде підготовка джему. Відділіть 2 чайні ложечки свого улюбленого джему, це може бути як малиновий, вишневий, так і ягідний смак. Звісно ж, кращим та кориснішим варіантом буде саме домашній продукт, проте якщо такої можливості немає – обирайте якісний магазинний!

смачний десерт

Крок 4.

Візьміть 2 макарони. Ними ми будемо прикрашати верхівку десерту. Саме тому слід обрати найкращі та найсмачніші солодощі. Поверхня улюбленого французами десерту повинна бути ідеально гладкою, без тріщин або грудочок. При натисканні вона тріскає з легким хрускотом на маленькі уламки. Колір та смак виробу Ви також можете обрати самостійно, у нашому випадку – це зелені макарони!

апетитний десерт

Крок 5.

Ура, тепер можна приступати до оформлення десерту. Для цього Вам потрібно взяти спеціальний десертний посуд у вигляді широкої склянки. На її дно помістіть кільця консервованого ананасу, зверху викладіть та злегка „втрамбуйте“ кисломолочний сир та полийте його джемом.

апетитний десерт

В кінці добавте печиво макарон. Дуже легкий, соковитий та смачний десерт готовий до подачі. Бон апетіт!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert